Frivillighed i Viborg Kommune

Civilsamfundet kan noget særligt, og kan bidrage til det gode børneliv. Kommunen er fyldt med ildsjæle, foreninger og organisationer, der afholder aktiviteter og arrangementer – hvad enten man har behov for vejledning, har interesse inden for et særligt felt, eller er et sted i livet, hvor man gerne vil blive en del af et nyt fællesskab.

Gitte Daugbjerg Andersen
Frivillighedskoordinator

Mail: gda@viborg.dk

Vil du være frivillig - eller har du brug for en?

Vi har samlet et overblik over nogle af de mange muligheder, man kan gøre brug af som barn, ung eller familie i Viborg Kommune.

Klik her og hent pdf-dokumentet

Vil du gerne arbejde frivilligt, så tag endelig fat i os.

Vi vil gerne arbejde sammen med dig, så vi i fællesskab kan gøre en forskel for børnene og de unge i Viborg Kommune, med den gode trivsel for øje.

Du er altid velkommen til at kontakte ledelsen i den lokale klub, institution, SFO eller skole i dit område og foreslå et samarbejde. Du kan finde institutioner og skoler i dit område her:

Kort over vuggestuer og børnehaver – Viborg Kommune

Skoler i Viborg Kommune – Viborg Kommune