FØLG OS

For kommende elever og forældre

Her kan I finde praktisk information, der er relevant for jer, der er kommende elever eller forældre til elever på 10CV.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her, kan I kontakte:
Sekretær: Sabine Jespersen. Tlf. 8787 1905. Mail: sjes@viborg.dk
Afdelingsleder: Roald Kiilerich. Tlf. 2579 0791. Mail: robk@viborg.dk

Grundet coronasituationen har vi set os nødsaget til at aflyse informationsaftenen. Vi havde glædet os til en aften i jeres selskab, men det vil ikke kunne lade sig gøre i overensstemmelse med de nuværende retningslinjer.

Heldigvis er der altid information at få, og vi henviser i stedet til vores åbent hus-arrangement på 10CV, Reberbanen 13, lørdag den 23. januar 2021.

Skulle I sidde med et konkret spørgsmål, så kig jer endelig omkring på hjemmesiden eller kontakt 10CV-leder Roald Kiilerich på robk@viborg.dk eller tlf. 2579 0791.

10. klasse er et målrettet skoleår for unge, der vælger at stå stærkere før opstart på en ungdomsuddannelse. Vi er eksperter i at udvikle jer fagligt og personligt og har erfaring med understøttende undervisning og de nyeste læringsteknologier. Et skoleår på 10CV er et år, der linker direkte til den kommende ungdomsuddannelse, uanset om I kommer som uafklarede om jeres fremtid eller bare vil stå med bedst mulige kort på hånden.

Tilmeldingen foregår gennem optagelse.dk
Her tilmelder I jer enten til 10CV, EUD10 eller Eliteidræt.

Når I er optaget på 10CV, bliver I indkaldt til forsamtale i løbet af foråret. Inden denne samtale, skal I have udfyldt vores oplysnings- og valgfagsskema, der kan hentes her.

Ansøgning til Eliteidrætssporet
Der ansøges via følgende procedure:

– Senest 1. marts: Søg optagelse på den ønskede uddannelsesinstitution via almindelige regler på www.optagelse.dk
– Senest 1. maj: Søg optagelse på Viborg Elite ved at udfylde og indsende dataskema og ansøgningsskema til lone@viborgidraetsraad.dk

Ansøgningsskema

Dataskema

Udøvere, som kommer ind på den pågældende uddannelsesinstitution, men ikke optages i Viborg Elite, er stadig optaget på uddannelsesinstitutionen.

Har I spørgsmål vedrørende specifikke skoletilbud, er I meget velkomne til at kontakte skolekoordinatorer Mads Møller Mikkelsen (Tlf: 4217 4112, Mail: mads064m@viborgskoler.dk).
Har I spørgsmål vedrørende tilbud via Viborg Elite, optagelseskrav, optagelsesprocedure mv. er I meget velkomne til at kontakte elitekoordinator Lone Simonsen
(​Tlf. 8662 5533, Mail: lone@viborgidraetsraad.dk)

1. lektion: Kl. 8.00 – 8.45
2. lektion: Kl. 8.45 – 9.30

Brunch og pause: Kl. 9.30 – 9.55

3. lektion: Kl. 9.55 – 10.40
4. lektion: Kl. 10.40 – 11.25
5. lektion: Kl. 11.25 – 12.10

Frokost: Kl. 12.10 – 12.35

6. lektion: Kl. 12.35 – 13.20
7. lektion: Kl. 13.20 – 14.05
8. lektion: Kl. 14.05 – 14.50

Bor I i Viborg Kommune og har mere end ni kilometer til skole?
Så får I gratis offentlig transport. Hør nærmere om reglerne for befordring på kontoret på tlf. 8787 1900

Med bussen? Tjek busplanerne her

Bor I i en anden kommune end Viborg Kommune, afholder I selv udgifterne til transport til – og fra skolen.

Fylder I 18 år inden – eller imens I går i skole, er I berettiget til at modtage SU.

Vil I have helt styr på fremgangsmåden, så spørg på kontoret.

Vil I have styr på regler og satser, så klik her og gå ind under “Min SU”.

10CV har fire publikationer for kommende elever og forældre.

10CV-bogen til kommende forældre. 10CV-folderen til kommende elever. Elite-folderen til elever, der går med tanker om elite-sporet og 10CV Sprog-folderen til kommende sprogelever. Hent dem her:

10CV-bogen

10CV-folderen