Kære kommende elever og forældre

Vi er glade for, at I overvejer – eller har truffet en beslutning om et skoleår på 10CV. Det bliver et skoleår fyldt med oplevelser, udvikling og læring og vi glæder os til at tage godt imod jer.

Herunder kan I få indblik og finde den praktiske information, der er relevant for jer.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her, kan I kontakte:
Sekretær: Sabine Jespersen. Tlf. 8787 1900. Mail: sjes@viborg.dk
Afdelingsleder: Roald Kiilerich. Tlf. 2579 0791. Mail: robk@viborg.dk

STARTPAKKEN

To gange årligt åbner vi dørene for alle jer, der vil vide mere om 10CV, opleve skolen, stille spørgsmål og hilse på lærerne. Info-aftenerne indeholder både oplæg og uformel snak i en hyggelig atmosfære.

Alle interesserede er velkomne torsdag den 17. november 2022 eller torsdag den 2. februar 2023.

10. klasse er et målrettet skoleår for unge, der vælger at stå stærkere før opstart på en ungdomsuddannelse. Vi er eksperter i at udvikle jer fagligt og personligt og har erfaring med understøttende undervisning og de nyeste læringsteknologier. Et skoleår på 10CV er et år, der linker direkte til den kommende ungdomsuddannelse, uanset om I kommer som uafklarede om jeres fremtid eller bare vil stå med bedst mulige kort på hånden.

Tilmeldingen foregår gennem optagelse.dk
Her tilmelder I jer enten til 10CV, EUD10 eller Eliteidræt.

Når I er optaget på 10CV, bliver I indkaldt til forsamtale i løbet af foråret. Inden denne samtale, skal I have udfyldt dette oplysnings- og valgfagsskema.

Der ansøges til eliteidrætssporet via følgende procedure:

– Senest 1. marts: Søg optagelse på den ønskede uddannelsesinstitution via almindelige regler på www.optagelse.dk
– Senest 1. maj: Søg optagelse på Viborg Elite ved at udfylde og indsende dataskema og ansøgningsskema til lone@viborgidraetsraad.dk

Ansøgningsskema

Dataskema

Udøvere, som kommer ind på den pågældende uddannelsesinstitution, men ikke optages i Viborg Elite, er stadig optaget på uddannelsesinstitutionen.

Har I spørgsmål vedrørende specifikke skoletilbud, er I meget velkomne til at kontakte skolekoordinatorer Mads Møller Mikkelsen (Tlf: 4217 4112, Mail: mads064m@viborgskoler.dk).
Har I spørgsmål vedrørende tilbud via Viborg Elite, optagelseskrav, optagelsesprocedure mv. er I meget velkomne til at kontakte elitekoordinator Lone Simonsen
(​Tlf. 8662 5533, Mail: lone@viborgidraetsraad.dk)

10CV har fire publikationer til kommende elever og forældre: 10CV-bogen til forældre. 10CV-folderen til elever. Elite-folderen til elever, der går med tanker om elite-sporet og 10CV Sprog-folderen til sprogelever. Hent dem her:

10CV-bogen

Elite på 10CV

10CV Sprog

1. lektion: Kl. 8.00 – 8.45
2. lektion: Kl. 8.45 – 9.30

Brunch og pause: Kl. 9.30 – 9.55

3. lektion: Kl. 9.55 – 10.40
4. lektion: Kl. 10.40 – 11.25
5. lektion: Kl. 11.25 – 12.10

Frokost: Kl. 12.10 – 12.35

6. lektion: Kl. 12.35 – 13.20
7. lektion: Kl. 13.20 – 14.05
8. lektion: Kl. 14.05 – 14.50

Bor I i Viborg Kommune og har mere end ni kilometer til skole?
Så får I gratis offentlig transport. Hør nærmere om reglerne for befordring på kontoret på tlf. 8787 1900

Med bussen? Tjek busplanerne her

Bor I i en anden kommune end Viborg Kommune, afholder I selv udgifterne til transport til – og fra skolen.

Fylder I 18 år inden – eller imens I går i skole, er I berettiget til at modtage SU.

Vil I have helt styr på fremgangsmåden, så spørg på kontoret.

Vil I have styr på regler og satser, så klik her og gå ind under “Min SU”.