Velkommen til Klub Vest

Fritidsklubben
For alle store børn fra 4.-6. klasse. Der dufter som regel af kage eller mad i caféen. Du kan spille bordfodbold, billard eller brætspil og booke en tid til computeren. Du kan hygge dig med noget kreativt og gå amok i akrylfarver, male, tegne, sy, lave dine egne smykker eller bare hænge ud med vennerne. Du kan spille fodbold, hockey eller håndbold indenfor i vores sal, hvor vi øver dans, teater eller bare klæder os ud. Har du lyst til at være praktisk, kan du få hjælp til at bruge vores værksted.
Ude på vores grønne område spiller vi beachvolley, fodbold, cykler, klatrer, løber på løbehjul og bager snobrød. Der er altid mulighed for at lave noget sjovt i Klub Vest!

Ungdomsklubben
For unge, der er startet i 7. klasse, og som bare gerne vil hygge med vennerne i aftentimerne. Find åbningstiderne i de praktiske informationer herunder.  Resten kan du finde her.

PRAKTISK INFO OM KLUB VEST

Klub Vest
Rughavevej 56

Afdelingsleder
Lise Fagerlund Lund
Mail: lzs@viborg.dk
Tlf.: 2096 0770

Ungdomsklub: 17.00-22.00

Aftenklub: 17.00-21.00

Fritidsklub: 14:00-16:00

Det er gratis at gå i ungdomsklub. Til gengæld koster det lidt at gå i fritidsklub. Se den aktuelle takst her. (Juli måned er betalingsfri.)

Beløbet bliver, som ved betaling til SFO og daginstitutioner, trukket automatisk efter tilmelding.

Mobilepay
Regler for Mobilepay i Klub Vest:
– Kun forældre må sende penge til klubben.
– Vi modtager kun beløb på 50 kr. eller derover. Så lav gerne madkort eller materialekort til dine børn. Spørg i klubben, hvis du er i tvivl.
– Penge til slikkort er kun for aftenklub.
– Betaling for ture/aktiviteter foregår gennem MobilePay
– MobilePay-nummer: 295857

Når dit barn begynder i skole, tilbyder vi pladser i SFO fra 0. til 3. klasse. Vi tilbyder klubpladser til børn fra 4. til 7. klasse.

Det betyder, at du via NemPlads skal tilmelde dit barn i klub. Det er også her, du skal udmelde dit barn.

Du kan logge på NemPlads her.

Har du spørgsmål til systemet, er du velkommen til at kontakte pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk eller hente vejledningen.

Samtidig med at I indmelder barnet i klub, vil vi meget gerne, at I også udfylder dette stamkort, da oplysningerne herpå er vigtige for os, hvis der er noget særligt vi bør vide, ved behov for kontakt til jer som forældre, hvis vi er nødsaget til at følge barnet læge/skadestue ved akut skade og i forhold til oplysninger for brug i forbindelse med aktiviteter/ture og lignende. Stamkortet skal afleveres i klubben.

Har I børn, der går i specialtilbud, er de også meget velkomne i klubben, hvis I vurderer, at de kan indgå i det frie sociale fællesskab, som fritidsklubben tilbyder. I melder jeres barn ind på lige fod med alle andre. Dog vil vi gerne høre fra jer inden jeres barn starter i klubben. Kontakt os for en god, afstemmende snak, så vi kan gøre det så godt som muligt.

Fritidsklubben:

Hele klubben: