Velkommen til Perronen

Fritidsklubben
Kunne du tænke dig at deltage i en masse spændende aktiviteter i Bjerringbro?Det har du mulighed for i fritidsklubben, hvis du går i 4.-,5.-,6.- og 7. klasse. Vi bor i en renoveret maskinfabrik nede ved banegården, og vi har rigtig meget indendørs plads, som vi har fyldt med sjov og aktiviteter. Hvis du godt kan lide at være kreativ, så er der rig mulighed for dette. Vil du gerne have pulsen op, kan du både køre på waweboards og rulleskøjter eller tage en omgang stikbold i salen. Du bestemmer selv. Du kan også tage ”kørekort”, så du kan køre med de fjernstyrede biler eller smide dig i en af hængekøjerne udenfor, når vejret er til det.

Vi tager også på mange ture ud af huset, både endagsture og overnatninger, blandt andet holder vi LAN-partys, overnatter i det fri, sejler i kano, ser film og har hyggeovernatninger.

Du har også mulighed for at gå i juniorklub hver tirsdag aften, hvor der er mulighed for at tilmelde sig den fælles aftensmad.

Ungdomsklubben
Er du ung et sted mellem 7. klasse og 18 år, kan du gratis komme i ungdomsklub hver mandag og torsdag aften, hvor du også kan spise aftensmad for et mindre beløb. Vi laver et arrangement en gang i kvartalet kun for ungdomsklubben, og du er selv med til at bestemme, hvad der skal ske.

AKTUELT
Klubben er lukket 25. juni 2021 grundet personaledag.

Klubben har sommerferielukket i ugerne 28, 29 og 30.

Åbningstiden i sommerferieugerne 26, 27 og 31 er fra kl. 9.00-14.30.
(Fredag i uge 27 lukker vi klokken 14.00)

GODT AT VIDE

Perronen
Banegårdspladsen 12K
8850 Bjerringbro

Afdelingsleder
Lisbeth Vejlby
lvo@viborg.dk

Ungdomsklub: 17.00-21.30

Aftenklub, 4. klasse: 17.00-20.00
Aftenklub, 5.-7. klasse: 17.00-21.00

Ungdomsklub: 17.00-21.30

Fritidsklub: 13.45-16.00

Når dit barn begynder i skole, tilbyder vi pladser i SFO fra 0. til 3. klasse. Vi tilbyder klubpladser til børn fra 4. til 7. klasse.

Det betyder, at du via NemPlads skal tilmelde dit barn i klub. Det er også her, du skal udmelde dit barn.

Du kan logge på NemPlads her.

Har du spørgsmål til systemet, er du velkommen til at kontakte pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk eller hente vejledningen.

Pris
Det er gratis at gå i ungdomsklub. Til gengæld koster det lidt at gå i fritidsklub. Se den aktuelle takst her. (Juli måned er betalingsfri.)

Beløbet bliver, som ved betaling til SFO og daginstitutioner, trukket automatisk efter tilmelding.

Har I børn, der går i specialtilbud, er de også meget velkomne i klubben, hvis I vurderer, at de kan indgå i det frie sociale fællesskab, som fritidsklubben tilbyder. I melder jeres barn ind på lige fod med alle andre. Dog vil vi gerne høre fra jer inden jeres barn starter i klubben. Kontakt os for en god, afstemmende snak, så vi kan gøre det så godt som muligt.