Velkommen i Klub Toften

På Toften er vi sammen om, at vores klub er et fedt og hyggeligt sted for alle at være, uanset om man er klubbarn, ung eller forælder.

Klubben er det sted, hvor man mødes af hjertevarme; voksne med åbne arme og lyttende ører, altså voksne, der har tid. Toften er det ”hjem”, man ikke vil hjem fra.

Et sted med masser af pulserende liv og glæde og med plads til ”gang i den” med sjove og skøre ideer – og til ro, afslapning og fordybelse. For os er det nemlig vigtigt, at der er masser af muligheder for at bruge både sin krop og sit hoved, som man lyst til i sin FRI-TID.

På Toften er der plads til bevægelse både inde og på vores skønne udearealer. Hygge med vores kaniner, hygge om bålet eller i en hule, man selv har bygget, eller måske klatre i træer eller udkæmpe en kamp mellem Elvere og Orker.
Vi lægger også stor vægt på, at børnene/de unge, kan udfolde deres kreativitet og fantasi, så der er også en masse forskellige æstetiske aktivitetstilbud som bl.a. rollespil, musik, krea og E-sport.

Vi griber også rigtig gerne de ideer, der opstå i samspillet. Sådan er vores skitur faktisk opstået.

Som voksne udvikler vi fagligt og kompetent sunde rammer for at ideer/aktiviteter kan lade sig gøre på en måde, hvor vi både støtter og udvider børnenes tro på sig selv, egne evner og evne til at være en del af et sundt fællesskab.

Så uanset hvem man er, er der noget af komme efter og for – nemlig alt det, vi kan og gør i FÆLLESSKAB.

PRAKTISK INFO OM TOFTEN

Toften
Gl. Randersvej 49

Afdelingsleder
Gitte Scharf Gaml
Mail: gsc@viborg.dk

Fritidsklub (4.-6. årgang): kl.14.30-20.00
Ungdomsklub (7. årgang-18 år): kl. 17.00-21.30

Fritidsklub: kl. 14.30-17.00

Fritidsklub: kl. 14.30-17.00

Fritidsklub (4.-6. årgang): kl.14.30-20.00
Ungdomsklub (7. årgang-18 år): kl. 17.00-21.30

Fritidsklub: kl. 13.45-16.00

Bemærk
Børnene kan komme og gå som de ønsker, det er derfor vigtigtat forældrene selv laver aftaler med deres børn, med hensyn til “komme” og “gå hjem” tider.

Se den aktuelle pris for fritidsklubberne her.

Beløbet bliver, som ved betaling til SFO og daginstitutioner, trukket automatisk efter tilmelding. Juli måned er betalingsfri.

Der opkræves ikke kontingent i de kommunale ungdomsklubber, hvor målgruppen er 7. klasse til og med 18 år.

Ud over den faste månedlige pris vil der være valgfrie udgifter til ”Dagens menu”, materialer i ”Krea” og andre ”værksteder”, ture ud af huset, lejrture m.m. Betaling for disse udgifter aftales med – og betales direkte til klubben.

Børn og forældre er altid velkomne til at besøge klubben. Hvis I vil have en grundig rundvisning, er det en god idé at ringe i forvejen.

Alle indmeldelser i fritidsklubben skal ske via NemPlads.

Ved alle indmeldelser skal der desuden udfyldes et stamkort, som afleveres direkte i klubben. Stamkortet indeholder blandt andet forældrenes telefonnumre og tilladelser, som er nødvendige for at kunne deltage i forskellige aktiviteter. Stamkortet kan fås i klubben.

Husk at give klubben besked ved ændringer – nyt telefonnummer m.m.

Senere udmeldelse af klubben, skal ligeledes ske via NemPlads. Udmeldelse skal ske med mindst en måneds varsel til udgangen af en måned. F.eks. skal udmeldelse pr. 30. juni ske inden udgangen af maj måned.

Kommer snart.