fbpx

Tidsrum:

18:30:00 - 21:00:00

Ugedag:

Torsdag

Ledige pladser:

Lukket for tilmelding

Sted:

Viborg Ungdomsskole - Reberbanen 13

KREAklubben

Vil du med på en rejse ind i et kreativt univers, hvor der er plads til, at du kan fordybe dig i forskellige kreative projekter og udvikle dig personligt? Kunne du samtidig tænke dig at lære nye mennesker at kende på en tryg og hyggelig måde, hvor vi er fælles om at skabe noget sammen og hver for sig?

Hos os skaber vi et trygt rum, hvor der er plads til, at du kan stifte bekendtskab med nye sider af dig selv gennem kreativi-teten. Vi mener, at kreativitet er noget ALLE kan mestre, for hos os handler det ikke om, at man skal være "god" til noget. Hos os er vi kreative sammen, fordi vi elsker det, og fordi det gør os glade i låget. Derudover tror vi på, at kreativiteten kan lære os en masse i livet, som at lytte til vores mavefornem­melse, turde at lave fejl, stå stærkere i os selv og opdage nye værdifulde venskaber.

Derfor kaster vi os sammen over en masse kreative projekter, som alle kan være med på. Det kan være alt fra tegning og maling til ler, perler og meget mere. Hos os er det kun fanta­sien og kreativiteten, der sætter grænserne.

Sted: Viborg
Kontakt: Nicolai Stensdal Dalgaard, tlf.nr.: 21 93 61 04


Undervisningen starter i uge 38. Vi følger folkeskolernes ferier.

Tilmelding åbner mandag den 12. august 2024.