FØLG OS

Kommende elev?

For kommende elever og forældre

Her kan I finde praktisk information, der er relevant for jer, der er kommende elever eller forældre til elever på 10CV.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her, kan I kontakte:
Sekretær: Benedikte Worm Møller. Tlf. 8787 1904. Mail: bwm@viborg.dk
Afdelingsleder: Roald Kiilerich. Tlf. 2579 0791. Mail: robk@viborg.dk

10. klasse er et målrettet skoleår for unge, der vælger at stå stærkere før opstart på en ungdomsuddannelse. Vi er eksperter i at udvikle jer fagligt og personligt og har erfaring med understøttende undervisning og de nyeste læringsteknologier. Et skoleår på 10CV er et år, der linker direkte til den kommende ungdomsuddannelse, uanset om I kommer som uafklarede om jeres fremtid eller bare vil stå med bedst mulige kort på hånden.

Tilmeldingen foregår gennem optagelse.dk
Her tilmelder I jer enten til 10CV, EUD10 eller Eliteidræt.

Når I er optaget på 10CV, bliver I indkaldt til forsamtale i løbet af foråret. Inden denne samtale, skal I have udfyldt vores valgskema, der kan hentes her

Ansøgning til Eliteidrætssporet
Der ansøges via følgende procedure:

- Senest 1. marts: Søg optagelse på den ønskede uddannelsesinstitution via almindelige regler på www.optagelse.dk
- Senest 1. maj: Søg optagelse på Viborg Elite ved at udfylde og indsende dataskema og ansøgningsskema til lone@viborgidraetsraad.dk

Ansøgningsskema

Dataskema

Udøvere, som kommer ind på den pågældende uddannelses-institution men ikke optages i Viborg Elite, er stadig optaget på uddannelsesinstitutionen.

Har I spørgsmål vedrørende specifikke skoletilbud, er I meget velkomne til at kontakte skolekoordinatorer Mads Møller Mikkelsen (Tlf: 4217 4112, Mail: mads064m@viborgskoler.dk).
Har I spørgsmål vedrørende tilbud via Viborg Elite, optagelseskrav, optagelsesprocedure mv. er I meget velkomne til at kontakte elitekoordinator Lone Simonsen
(​Tlf. 8662 5533, Mail: lone@viborgidraetsraad.dk)

Hent valgfagsskemaet her.

Har du brug for hjælp til at udfylde dit skema, finder du en video, der guider dig igennem det. Den ligger lige her nedenfor under punktet "Hjælp til udfyldelse af valgfagsskema"

Hent brochuren for 10CV ved at klikke på billedet herover.

1. lektion: Kl. 8.00 - 8.45
2. lektion: Kl. 8.45 - 9.30

Brunch og pause: Kl. 9.30 - 9.55

3. lektion: Kl. 9.55 - 10.40
4. lektion: Kl. 10.40 - 11.25
5. lektion: Kl. 11.25 - 12.10

Frokost: Kl. 12.10 - 12.35

6. lektion: Kl. 12.35 - 13.20
7. lektion: Kl. 13.20 - 14.05
8. lektion: Kl. 14.05 - 14.50

Bor I i Viborg Kommune og har mere end ni kilometer til skole?
Så får I gratis offentlig transport. Hør nærmere om reglerne for befordring på kontoret på tlf. 8787 1900

Med bussen? Tjek busplanerne her

Bor I i en anden kommune end Viborg Kommune, afholder I selv udgifterne til transport til - og fra skolen.

Fylder I 18 år inden - eller imens I går i skole, er I berettiget til at modtage SU.

Vil I have helt styr på fremgangsmåden, så spørg på kontoret.

Vil I have styr på regler og satser, så klik her og gå ind under "Min SU".