fbpx

Samarbejde med Forebyggelsesteamet

Forebyggelsesteamet samarbejder bredt med dygtige folk i kommunen og med forældre, skoler, institutioner og fritidstilbud. Du er altid velkommen til at henvende dig en af os. Hvis dit spørgsmål ligger uden for vores faglighed, vil vi kunne guide dig videre.

Alkohol og rusmidler 12 – 18 år

Hvilke beskyttende faktorer findes omkring dit barn i forhold til alkohol og rusmidler? Få inspiration til, hvordan I sammen kan skabe gode rammer om jeres egne og hinandens børn, når de unge mødes for at have det sjovt.

Ungelivet 13 – 18 år

Teenagere gennemgår en fantastisk udvikling i ungdomsårene. Det samme gør forældrene. Det er ikke altid gnidningsfrit, og forældrene må udvikle nye strategier for at støtte deres børn. Se de hyppigste dilemmaer vi hjælper skoler, unge og forældre med.

Medievaner 0 – 18 år

Du behøver ikke at vide alt om digitale medier for at kunne støtte dit barn i at få et afbalanceret forhold til det. Medievaner har, ligesom kost og sengetider, en plads i forældreskabet og kan give anledning til konflikt.

Fritidslivets betydning 0 – 18 år

Forskning understreger, at et aktivt og positivt fritidsliv er blandt de mest trivselsfremmende faktorer i børn og unges liv, både mentalt og fysisk. Få inspiration til, hvilke muligheder der er for dit barn inden for fysisk aktivitet, frivillighed, fritidsjob m.m.

Børn, unge og familier anno 2023

Her berører vi emner som aktuelle tendenser hos børn, unge og familier, forskellige familieformer, håndtering af skilsmisse, nye familiekonstellationer og tidlig og sund tilknytning. Få viden og vejledning, foredrag, webinarer, artikler og undersøgelser.