fbpx

Den vigtige fritid

Her kommer en kort intro + billeder og beskrivelser af de medarbejdere, der har medvirket til indholdet nedenfor. Lidt om deres arbejde og baggrund, så forældrene ved, hvad de står for.

– Din viden er værdifuld, byd ind.

– Hvordan som forældre tappe ind og blive et børnefællesskab – være med til at åbne døren til mange forskellige arenaer.

– Husk på: One size passe ikke alle. Nogle er klar og frisk på at starte til organiseret fritid, mens andre børn ikke er klar endnu.

– Meget forandrer sig, men noget af det vi alle tænker tilbage på, er hverdagslivet med de tilfældigskabte fællesskaber og aktiviteter som opstod i lokalområdet. Vi kendte naboerne og børnene på vejen, minder det former og skaber det trygge barndomsliv

– Selv de små ting i hverdagen er værdifulde.

– Ansvaret væk fra den enkelte, vi er sammen om at skabe en god, tryg og værdifuld barndom

– Mødesteder/fælles tredje – en bred formulering af fritidsaktiviteter (haletudser ved søen – og jo ikke kun nødvendigvis en fast dag om ugen hvor man går til gymnastik – som arena)

– Leger du på legepladsen i weekenden, så skriv det rundt til de andre, vis andre at der er en dør åben. ANTI – præstation – vi skal ikke præstere, blot være.

Synlighed giver også ”ny bekendtskaber” – muligheden for at bidrage ind.