Vores oplevelser

HU er ikke bare undervisning. Vi tager os tid til at opleve - og lære af verden omkring os. Det bliver til mange spændende oplevelser i hverdagen. Nogle af dem kan du læse om herunder. 

 

Julie Bertelsen på Hovedbiblioteket, 8. marts 2016
 
 

En lille flok fra HU var med, da den dansk-grønlandske kunstner Julie Berthelsen holdt foredrag på Hovedbiblioteket i Viborg. Med udgangspunkt i sin bog »Sund Balance« fortalte om sundhed og om sit eget forhold til krop, mad og diæter. Hun fortalte om ungdomsårene med eliteidræt, start-tyverne med spirende sangkarriere og fokus på krop og udseende, og om sin evindelige kamp med sit flyvske sind og behov for kontrol.
Hun fortalte også om familie, kærlighed, kærlighed til mad og om kroppens forandring ved graviditet, fødsel og moderskab. Foredraget skulle inspirere til at finde ud af, hvad man gerne vil med sin krop og sit udseende, og ikke mindst give et bud på, hvordan man kan slanke sig på en måde, som "selv sådan én som jeg kan holde ud," sagde Julie Berthelsen.

Fra HU deltog fem piger (og en fra BBU). For Tupernannuaq og Anne Marie var aftenen noget særligt idet de meget gerne ville møde Julie og har en fælles kærlighed til deres hjemland Grønland.

Vi glæder os
til at se dig på
Viborg Ungdomskole ...
Viborg Ungdomsskole
Reberbanen 13
8800 Viborg
Tlf.: 87 87 19 00
ungdomsskolen@viborg.dk