Viborg Ungdomsskole | Undervisnings- og fritidstilbud til alle unge i Viborg Kommune
     

Tilmelding

 

10. klasse er et målrettet skoleår for unge, der vælger at stå stærkere før opstart på en ungdomsuddannelse. Vi er eksperter i at udvikle dig fagligt og personligt og besidder viden og erfaring med understøttende undervisning og de nyeste læringsteknologier. Et skoleår på 10CV er et år, der linker direkte til den kommende ungdomsuddannelse, uanset om du kommer som uafklaret på din fremtid eller bare vil stå med bedst mulige kort på hånden.

Tilmeldingen foregår gennem optagelse.dk
Her tilmelder du dig enten til 10CV, EUD10 eller Eliteidræt. 

Når du er optaget på 10CV, bliver du indkaldt til forsamtale i løbet af foråret. Inden denne samtale, skal du have udfyldt vores valgskema, der kan hentes her

Ansøgning til Eliteidrætssporet
Vælger du at ansøge om optagelse på Eliteidrætssporet, skal du, ved siden af den koordinerede tilmelding til 10CV ovenfor, ansøge om at blive en del af Viborg Elite på 10CV. Både din træner og lærer skal skrive en udtalelse om dine forudsætninger for blive en del af projektet. De fire ansøgningsskemaer finder du herunder , og det hele sendes til Lone Simonsen, lone@viborgidraetsraad.dk senest 1. marts.

Dataskema

Lærerudtalelse

Elevansøgning

Trænerudtalelse

 

 

Vi glæder os
til at se dig på
Viborg Ungdomskole ...
Viborg Ungdomsskole
Reberbanen 13
8800 Viborg
Tlf.: 87 87 19 00
ungdomsskolen@viborg.dk