FØLG OS

Nyheder fra Ungdomsskolen

12. maj 2021

Sommerferiekataloget er klar med masser af lækre sommereventyr. Vi åbner for tilmelding 19. maj. Indtil da kan du udvælge dit sommereventyr fra brochuren her.

11. februar 2021

Online undervisning

Allerhelst vil vi jo gerne være sammen med jer, når I skal lære at lave mad, spille musik, styrke kroppen eller hvad vi ellers underviser i på Ungdomsskolen. Det næstbedste er online undervisning, og det kan I deltage i allerede nu. Det er ret nemt, det foregår via Teams, og I har adgang her fra siden. Bare klik her og se, hvilke muligheder, I har.

10. februar 2021

Glæd jer til Show Time … næste år!

Ungdomsskolens fritidsafdeling har en lang og stolt tradition for at holde et brag af en afslutning på vinterens fritidshold – og samtidig invitere nye unge ind og se med. Det hedder Show Time, og er et kæmpe åbent hus, hvor holdene viser, hvad de har lært i løbet af vinteren. Det føles, dufter og smager festligt, og det plejer at være marts måneds store tilløbsstykke for de kommende 7. -8. klasseselever og deres forældre.
Det kan vi naturligvis ikke i år. Covid-restriktionerne er tunge lige nu, og vi kan ikke overholde retningslinjerne til sådan en aften.
Glæd jer til gengæld til næste år, hvor vi satser stærkt på igen at åbne dørene til en oplevelse af de helt store.

5. februar 2021

Mundbind på Ungdomsskolen

I overensstemmelse med de aktuelle retningslinjer beder vi alle besøgende, herunder forældre, gæster og udefrakommende personale, bære mundbind, når I ankommer og bevæger jer rundt på Ungdomsskolen.

Undtaget for brug af mundbind: Elever og personale, der har deres faste gang i huset, skal ikke bære mundbind på Ungdomsskolen. Det samme gælder medarbejdere fra PPL, sundhedsplejen og fremskudt socialrådgiver.

Vi takker for jeres forståelse.