fbpx

FØLG OS

Nyheder fra Ungdomsskolen

2. november 2020


Viborg Ungdomsskole arbejder for Danmarks Indsamling

Vi tror på, at en vigtig del af ungdommens læring og dannelse skal findes i den gode gerning. Det giver mening, forståelse og sammenhold at arbejde sammen om et fælles mål – og gøre noget godt for andre.

Derfor står hele Viborg Ungdomsskole sammen om at arbejde for DRs Danmarks Indsamling, der i år samler penge til coronakrisens børn. Sidste år stod Ungdomsskolens fem skoler (10CV, HU, BBU, Forskolen og 10. Erhverv) sammen om at få rejst 75.000 kroner. I år udvider vi projektet til også at omfatte fritidsafdelingen og klubberne.

Alle afdelinger vil hver på deres måde arbejde for det gode formål, og de er allerede fuld gang i projekter og idéer. Så støder I pludselig på et tilbud på et hjemmelavet fuglehus, en Viborg-kalender eller et tilbud om at få tømt garagen eller skuret køkkengulvet mod betaling, så er det Ungdomsskolens unge, der er ude at tjene til et højere formål. Og vi vil så gerne gøre det bedre end sidste gang. Måske særligt i år, hvor vores helt egen Viborg er vært for DRs indsamlingsshow 6. februar. Det kan I forresten læse mere om her.

Se vores egen Danmarks Indsamlings-side og følg med i, hvad der sker, hvad vi har til salg og hvad vi tilbyder.