Velkommen til 10CVs virtuelle åbent hus

Hør 10CV-leder Roald Kiilerichs oplæg, der giver et godt indblik i de muligheder, et skoleår på 10CV kan give jer, og tag derefter en virtuel tur i vores hus. Vi har lagt små videoer i rundvisningen, så I får et godt indblik i huset og faciliteterne på Reberbanen.

Scroller I ned til bunden af siden, finder I Startpakken. Den indeholder alt, hvad I har brug for som kommende elever og forældre. Blandt andet en lille film, lidt printvenligt læsestof om livet på 10CV, skema og tilmeldingsblanketter.

OBS: Det er stadig muligt at tilmelde sig 10CV for skoleåret 21/22. Vi har løbende optag.

Virtuel Rundvisning – Klik på billedet og gå en tur

Klub-Midt

Klub Midt

STARTPAKKEN

10. klasse er et målrettet skoleår for unge, der vælger at stå stærkere før opstart på en ungdomsuddannelse. Vi er eksperter i at udvikle jer fagligt og personligt og har erfaring med understøttende undervisning og de nyeste læringsteknologier. Et skoleår på 10CV er et år, der linker direkte til den kommende ungdomsuddannelse, uanset om I kommer som uafklarede om jeres fremtid eller bare vil stå med bedst mulige kort på hånden.

Tilmeldingen foregår gennem optagelse.dk
Her tilmelder I jer enten til 10CV, EUD10 eller Eliteidræt.

Når I er optaget på 10CV, bliver I indkaldt til forsamtale i løbet af foråret. Inden denne samtale, skal I have udfyldt dette oplysnings- og valgfagsskema.

Der ansøges til eliteidrætssporet via følgende procedure:

– Senest 1. marts: Søg optagelse på den ønskede uddannelsesinstitution via almindelige regler på www.optagelse.dk
– Senest 1. maj: Søg optagelse på Viborg Elite ved at udfylde og indsende dataskema og ansøgningsskema til lone@viborgidraetsraad.dk

Ansøgningsskema

Dataskema

Udøvere, som kommer ind på den pågældende uddannelsesinstitution, men ikke optages i Viborg Elite, er stadig optaget på uddannelsesinstitutionen.

Har I spørgsmål vedrørende specifikke skoletilbud, er I meget velkomne til at kontakte skolekoordinatorer Mads Møller Mikkelsen (Tlf: 4217 4112, Mail: mads064m@viborgskoler.dk).
Har I spørgsmål vedrørende tilbud via Viborg Elite, optagelseskrav, optagelsesprocedure mv. er I meget velkomne til at kontakte elitekoordinator Lone Simonsen
(​Tlf. 8662 5533, Mail: lone@viborgidraetsraad.dk)

10CV har fire publikationer for kommende elever og forældre.

10CV-bogen til kommende forældre. 10CV-folderen til kommende elever. Elite-folderen til elever, der går med tanker om elite-sporet og 10CV Sprog-folderen til kommende sprogelever. Hent dem her:

10CV-bogen

10CV-folderen

Elite på 10CV

10CV Sprog

1. lektion: Kl. 8.00 – 8.45
2. lektion: Kl. 8.45 – 9.30

Brunch og pause: Kl. 9.30 – 9.55

3. lektion: Kl. 9.55 – 10.40
4. lektion: Kl. 10.40 – 11.25
5. lektion: Kl. 11.25 – 12.10

Frokost: Kl. 12.10 – 12.35

6. lektion: Kl. 12.35 – 13.20
7. lektion: Kl. 13.20 – 14.05
8. lektion: Kl. 14.05 – 14.50

Eksempel på skemaer for 10CV og EUD10

Bor I i Viborg Kommune og har mere end ni kilometer til skole?
Så får I gratis offentlig transport. Hør nærmere om reglerne for befordring på kontoret på tlf. 8787 1900

Med bussen? Tjek busplanerne her

Bor I i en anden kommune end Viborg Kommune, afholder I selv udgifterne til transport til – og fra skolen.

Fylder I 18 år inden – eller imens I går i skole, er I berettiget til at modtage SU.

Vil I have helt styr på fremgangsmåden, så spørg på kontoret.

Vil I have styr på regler og satser, så klik her og gå ind under “Min SU”.