10CV
Undervisning for tosprogede
Boost Camp

Teambuilding

For 7. klasser i Viborg Kommune.
Ungdomsskolen holder som noget nyt dage med teambuilding som I kan blive en del af.

Formålet med dagen er blandt andet:
- at få klassen til at arbejde bedre sammen
- at eleverne finder styrkesider hos sig selv og hinanden
- at læreren får et udvidet kendskab til den enkelte elev.

Dagen begynder klokken 9.00 og slutter 13.30. Lokaliteten er altid i den enkelte skoles nærområde.

Vi kombinerer sjove aktiviteter med samarbejdsøvelser i naturen. Under kyndig vejledning forlader eleverne deres tryghedszone, bliver udfordret og bliver ført sikkert tilbage til tryghedszonen igen, hvorefter vi reflekterer over oplevelsen. Vi har udviklet en bred vifte af samarbejdsopgaver der sikrer, at den enkelte elev får succes. I dagen indgår også mad over bål.

Vores teambuilding er altid individuel og bliver først tilrettelagt efter samtale med klasselæreren. Vi forventer at klasselæreren deltager i arrangementet.

Prisen er 700 kroner alt inklusiv.

Medarbejdere:
Ranjith B. (ungdomsskolekonsulent)
John R. Mortensen (fritidsvejleder)

Den enkelte lærer/skole tilmelder klassen til: rba@viborg.dk (først til mølle)

Er der spørgsmål til dagen er I velkomne til at kontakte Ranjith Balasubramaniam på tlf. 5133 3444

Hent den samlede beskrivelse som pdf