10CV
Undervisning for tosprogede
Boost Camp

EGU

EGU (ErhvervsGrundUddannelsen) er en 2-årig ungdomsuddannelse for de unge, der af den ene eller anden grund ikke kan tage en klassisk ungdomsuddannelse.

EGU er en fleksibel ungdomsuddannelse skræddersyet til den enkelte elev og med hovedvægt på praktikforløb på arbejdspladser.

Ud over den almindelige undervisning og vejledning på EGU Viborg, har vi en række aktiviteter. De er med til at skabe netværk, udvikle de unges kompetencer og give gode oplevelser.
Det er netop netværk, udvikling og gode oplevelser, vi bygger vores uddannelse på hos EGU Viborg.

Det kan også mærkes i vores måde at arbejde - og være sammen med vores elever på.
Alle vores ansatte har fokus på EGU-elevernes styrker og evner. Vi tager udgangspunkt i, at de gør deres bedste, og vores fineste opgave er, at give dem redskaberne til at gøre det endnu bedre.

Hent den samlede beskrivelse som pdf