Om EGU
Billeder
For virksomheder

Velkommen til EGU

EGU (ErhvervsGrundUddannelsen) er en 2-årig ungdomsuddannelse for dig, der af den ene eller anden grund ikke kan tage en klassisk ungdomsuddannelse.

EGU er en fleksibel ungdomsuddannelse skræddersyet til den enkelte elev og med hovedvægt på praktikforløb på arbejdspladser.

Kig rundt på siden og find svar på spørgsmål om EGUs opbygning og mange muligheder.

- Men hils først på to af vores elever i klippene herunder.

Jason er næsten færdig i sin praktik på BSM i Bjerringbro. Hans EGU-forløb har været sammensat af praktik og kurser. Blandt andet svejsekurser.

Den dag vi møder Jason på hans arbejdsstation er i øvrigt en ganske særlig dag.

I dag er Vibeke næsten færdig som Social- og sundhedsassistent. Vi fulgte hende imens hun stadig var EGU-elev tilbage i 2013.

Hendes forløb var sammensat af vagter på plejehjemmet i Karup, og en skoledag om ugen.