Om 10CV
Billeder
Hent brochurer

Velkommen til 10CV - 10. CenterViborg

10CV er Viborg kommunes samlede 10. klassestilbud. Vi byder hvert år velkommen til cirka 200 elever, som tilbydes et skoleår med fem studieretninger og et målrettet fagtilbud, der matcher den enkeltes behov for læring og udvikling.

Vi har de ideelle rammer for at fokusere på de håb, mål og ambitioner du må have, og vores lærere er eksperter i at sikre, at den enkelte elev udvikler og udnytter sit potentiale. Vi bruger tidssvarende undervisningsformer og har en stærk tradition for faglighed.

På 10CV møder vi eleverne med nærvær, anerkendelse og interesse og fokuserer på hver enkelt elev med en forståelse for, hvem I er.

Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor du får oplevelser og udfordringer, der giver mulighed for at blive klogere på dig selv og udvikle dig fagligt.

10CVs "Spor" og brede vifte af interessefag giver, sammen med de obligatoriske fag, brobygning og vejledning, en solid faglighed og de bedste rammer for at få afklaring på, hvad du vil i fremtiden.

På 10CV bliver du klogere på det hele - også dig selv.