Om Klubberne
Find din klub
Brochurer

VELKOMMEN I KLUBBEN

Viborg Kommunes fritidsklubber blev i august 2015 slået sammen som en afdeling under Viborg Ungdomsskole. Her lå i forvejen kommunens ungdomsklubber, og dermed er alle klub-tilbud for Viborg Kommunes børn og unge at finde på denne hjemmeside.

Fritidsklubbernes ledelse og administration ligger i denne afdeling, imens ungdomsklubbernes ligger under Ungdomsskolens Fritidsafdeling.

Fritidsklubben
Er et pædagogisk fritidstilbud, der udvikler dit barns færdigheder i den til tider svære overgang fra barn til ung. Med engagement, erfaring og solide pædagogiske værktøjer, skaber vi et frirum i barnets liv, hvor der er plads til udvilking, læring, fællesskab og nærvær.

Vores erfaring er, at klubliv styrker børns selvværd, identitetsdannelse og udvikler deres potentialer.